Dit artikel hoort bij: Ontwikkelingen in de ether

Nieuwe website Agentschap Telecom

Afbeelding van de homepage van website

Onze website is vernieuwd. Of eigenlijk: uw website. Want met 200.000 unieke bezoekers per jaar weten u en onze andere klanten en relaties onze site goed te vinden. Dat aantal groeit nog jaarlijks. En we zien ook dat de informatie op de site steeds vaker gedeeld wordt op social media. De website van het agentschap voorziet duidelijk in een behoefte en is belangrijk, zowel voor u als ons.

We vinden het belangrijk dat onze site biedt wat u zoekt.  Dat de informatie op de site begrijpelijk en van goede kwaliteit is. En goed vindbaar en benaderbaar bovendien.  Daarom hebben we onlangs flink geïnvesteerd in de website. De vormgeving van de site is moderner geworden, frisser en met meer beeldmateriaal. Maar niet alleen het uiterlijk is opgefrist.

Alle teksten zijn onder de loep genomen en toegankelijker gemaakt. Beter vindbaar ook: de zoekfunctionaliteit op de site is verbeterd en de navigatie vereenvoudigd.  Zo vindt u snel wat u zoekt. Ongeacht het apparaat dat u gebruikt; de site is ‘responsive’ en daardoor goed leesbaar op elk device. 

Graag nodigen we u uit een kijkje te nemen. Om op te zoeken, te raadplegen, in te voeren, aan te vragen, of wat u ook wilt. We hopen dat de vernieuwde site u bevalt. En mocht dat niet zo zijn, of als u onderwerpen of informatie mist, dan horen we dat graag. U kunt daarvoor gebruik maken van de reactieformulieren op de site. Elke feedback is welkom!

Op de website vindt u:

Besturen van drone

Maar u vindt er ook informatie over:

Flatgebouw

Last van wifi van de buren?

Kijk wat u zelf kan doen om een betere verbinding te krijgen.

Tankstation

Is een liter echt een liter?

Kijk wat u bij twijfel kunt doen.

Geen bereik? Of storing?